info@verhoevenverwarming.nl Storing of onderhoud? Bel: 040 - 206 4111
Radiatoren

Radiatoren

Verhoeven Verwarming B.V. levert en monteert diverse radiatoren: kompaktradiatoren, designradiatoren, convektoren, plintradiatoren en nog vele andere types. Wij werken met de volgende merken: Henrad, Vasco en Jaga.

Kompaktradiatoren

Deze serie combineert alle voordelen van de kompaktradiatoren met mogelijkheden voor extra comfort en stijlvolle aansluitvarianten. Het elegante stevige sierrooster aan de bovenzijde en de fraaie zijpanelen geven dit model het kenmerkende uiterlijk van een kompaktradiator. Door deze fraaie vormgeving, de vele formaten en in alle RAL kleuren en sanitairkleuren zijn deze radiatoren overal stijlvol op hun plaats. Kenmerkend is de keuze uit zes verschillende aansluitingen. Uiteraard kan de radiator op de traditionele manier worden aangesloten. Heel interessant is verder de mogelijkheid tot onderaansluiting. Hiertoe kunnen de afsluitdoppen aan de onderzijde van de radiator worden verwijderd. Bij toepassing van de onderaansluiting kan de kompaktradiator, met de apart verkrijgbare accessoire-sets, in no-time worden toegepast als een radiator met een handgeregeld of thermostatisch binnenwerk.

Vlakke plaatradiatoren: met een extra accent op design

De vlakke plaatradiatoren zijn in de meeste opzichten exact gelijk aan de standaard kompaktradiatoren. Er is één groot verschil dat meteen in het oog springt: de gladde voorplaat. Daarmee zal deze serie de voorkeur genieten in interieurs waar grote waarde wordt gehecht aan een strakke vormgeving. Deze vlakke radiator in z'n meest kompakte vorm combineert functie en design op oogstrelende wijze. Als bijkomend pluspunt is deze radiator veel sneller en gemakkelijker te reinigen. Vooral wanneer hygiëne extra zwaar weegt kan dit een factor van belang zijn. Door de afgeronde vormen en de gladde voorplaat biedt deze uitvoering het summum van veiligheid. Ook de vlakke radiatoren zijn voorzien van zes aansluitingen voor de aanvoer en de retour. Met behulp van de apart verkrijgbare accessoire-sets kunnen deze radiatoren op nagenoeg elke gewenste wijze worden ingezet. Door het universele karakter maakt het niet uit of leidingen door de wand, door de afwerkvloer of langs de wand zijn gelegd.

Plintradiatoren

De plintradiator is de ideale oplossing bij glaspuien tot aan de grond waar geen mogelijkheid bestaat tot het maken van een convectorput. Hierdoor blijft er een maximaal zicht naar buiten. De plintradiatoren zijn in diverse lengte, hoogte en breedtematen te verkrijgen, afhankelijk van het benodigde vermogen.

Designradiatoren

Designradiatoren zijn er in vele verschillende modellen, maten en kleuren. De bekendste designradiator is de handdoekradiator met ‘spijltjes’ die we tegenwoordig steeds vaker in de badkamer zien. Maar ook in andere vertrekken zien we steeds vaker designradiatoren. Er zijn zelfs mogeljikheden om deze radiatoren op maat te laten maken, dus de mogelijkheden zijn eindeloos.

Convectorputten

In moderne woonruimtes met grote schuifpuien en glas tot aan de grond zijn convectorputten energetisch en esthetisch de meest ideale oplossing. De convectorputten geven een behaaglijke warmte en u heeft geen hinderlijke radiatoren voor het raam, zodat het uitzicht naar buiten volledig gehandhaafd blijft. Lees meer over convectorputten.

Welke radiator past in uw situatie?

Wij denken graag met u mee als het gaat om radiatoren en ontzorging. Kunnen wij u helpen? Dan horen we dat graag!

Scroll naar boven