info@verhoevenverwarming.nl Storing of onderhoud? Bel: 040 - 206 4111
Radiatoren voor bedrijven

Radiatoren voor bedrijven

Verhoeven Verwarming B.V. levert en monteert diverse radiatoren: kompaktradiatoren, designradiatoren, convektoren, plintradiatoren en nog vele andere types.

Kompaktradiatoren

Deze serie combineert alle voordelen van de kompaktradiatoren met mogelijkheden voor extra comfort en stijlvolle aansluitvarianten. Het elegante stevige sierrooster aan de bovenzijde en de fraaie zijpanelen geven dit model het kenmerkende uiterlijk van een kompaktradiator. Door deze fraaie vormgeving, de vele formaten en in alle RAL kleuren en sanitairkleuren zijn deze radiatoren overal stijlvol op hun plaats. Kenmerkend is de keuze uit zes verschillende aansluitingen. Uiteraard kan de radiator op de traditionele manier worden aangesloten. Heel interessant is verder de mogelijkheid tot onderaansluiting. Hiertoe kunnen de afsluitdoppen aan de onderzijde van de radiator worden verwijderd. Bij toepassing van de onderaansluiting kan de kompaktradiator, met de apart verkrijgbare accessoire-sets, in no-time worden toegepast als een radiator met een handgeregeld of thermostatisch binnenwerk.

Vlakke plaatradiatoren: met een extra accent op design

De vlakke plaattradiatoren zijn in de meeste opzichten exact gelijk aan de standaard kompaktradiatoren. Er is één groot verschil dat meteen in het oog springt: de gladde voorplaat. Daarmee zal deze serie de voorkeur genieten in interrieurs waar grote waarde wordt gehecht aan een strakke vormgeving. Deze vlakke plaatradiator in z'n meest kompakte vorm combineert functie en design op oogstrelende wijze. Als bijkomend pluspunt is deze radiator veel sneller en gemakkelijker te reinigen. Vooral wanneer hygiëne extra zwaar weegt kan dit een factor van belang zijn. Door de afgeronde vormen en de gladde voorplaat biedt deze uitvoering het summum van veiligheid. Ook de vlakke plaatradiatoren zijn voorzien van zes aansluitingen voor de aanvoer en de retour. Met behulp van de apart verkrijgbare accessoire-sets kunnen deze radiatoren op nagenoeg elke gewenste wijze worden ingezet. Door het universele karakter maakt het niet uit of leidingen door de wand, door de afwerkvloer of langs de wand zijn gelegd.

Vloerverwarming

Vloerverwarming heeft vele voordelen, in de woning zijn bijvoorbeeld geen interieur ontsierende radiatoren meer nodig. Geen lelijke buizen meer uit de vloer, wand of plafond.

Bovendien verdwijnt bij een ouderwetse radiatorensysteem de warmte grotendeels, rechtstreeks naar het plafond. Vloerverwarming geeft van allen systemen de meest ideale temperatuuropbouw; op schouderhoogte 20 graden bij een vloertemperatuur van 24 graden en een plafondtemperatuur van 18 graden. Natuurlijk is de vloerverwarming op elk gedeelte van uw vloer aanwezig en is er dus een mooi gespreide warmteverdeling.

Radiatoren zorgen niet voor warme voeten, vloerverwarming wel. De vloer fungeert als radiator, hierdoor kan er met een lage keteltemperatuur worden gestookt. Water van 40 graden in plaats van 90 graden is al voldoende om het huis snel op temperatuur te krijgen. Door de lage watertemperatuur wordt uw ketel minder belast en levren moderne (HR) ketels een optimaal rendement. Hierdoor kunnen besparingen gerealiseerd worden van 10 tot 15 procent ten opzichte van de conventionele manier van verwarmen. Hierdoor bespaart u energiekosten en spaart u het milieu.

Vloerverwarming is overal toe te passen; woningen, kantoren, winkels, showrooms en magazijnen en fabrieken. Vloerverwarming kan worden toegepast onder alle vloertypen; natuursteen, plavuizen, grind en tapijt en hout en parket. Bij hout en parket is het belangerijk dat de vloertemperatuur te hoog mag worden, maximaal 25 graden, en dat de vloer constant op een temperatuur gehouden wordt. De relatieve vochtigheid in de woning dient constant te worden gehouden eventueel met behulp van een luchtbevochtiger.

De door ons gevoerde merken zijn: Henrad, Vasco en Jaga.

Radiatoren bij Verhoeven Verwarming.

Welke soort radiator is geschikt in uw situatie? Denk aan het vermogen, de uitstraling of eventuele aansluitmogelijkheden. Wij helpen u graag aan de antwoorden op al uw vragen!

Scroll naar boven